01 juli 2016 - Livingston - Many Glacier
Zoals meestal het geval is in een B&B, is de gastvrouw, in dit geval Eleanor, iemand die dit met hart en ziel doet. Het ontbijt is dan ook navenant, met heerlijk warme broodjes, omelet met kaas, worstjes, zelfgemaakte confituur, vers fruit enz.

Vandaag zijn wij de enige gasten en het "probleem" situeert zich in het feit dat Eleanor haar aantal woorden voor vandaag moet kunnen zeggen. Het resultaat is dat ze zich bij ons aan de rijkelijk gedekte tafel zet en begint te tetteren dat het een lieve lust is.
Na 20 minuten kennen we de volledige samenstelling van haar familie, maar ook horen we welke "bitch" Hillary Clinton, en bij uitbreiding haar dochter Chelsea, wel is....

Maar voor de rest enkel maar positieve commentaren over deze B&B.

Vandaag is gewoon een rijdag en we zijn dan ook niet echt gehaast.
We rijden door heel afwisselende landschappen, met mooie, groene valleien, afgewisseld met oneindige grasvelden.
Vanaf een bepaald ogenblik komt de bergketen van Glacier NP in zicht en dan wordt het alsmaar beter.

--> onderstaande video wordt weergegeven aan 1,5x de werkelijke snelheid <--Het is 16u30 als we aankomen in ons absoluut favoriete hikers park, Glacier NP, en meer specifiek in Many Glacier waar men de meest fantastische wandelingen kan doen. En dat gaan we morgen en overmorgen dan ook graag doen.

Vandaag gewoon nog een kort uitstapje tot bij het Many Glacier Hotel. Niet echt ons ding, maar men heeft er wel mooie uitzichten.
Het weer: zon, zon, zon. Max temp 31°C

Overnachting in Swiftcurrent Motor Inn
Aantal gereden km: 585

Geen opmerkingen:

Een reactie posten